ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯ ОБНОВЕН УЕБСАЙТ!

Обновеният сайт на Драматично-куклен театър ,,Васил Друмев” - Шумен вече е факт!Светът около нас непрестанно се променя и развива, като предоставя все по-голям достъп до информация на потребителите на интернет услугите.


ДКТ ,,Васил Друмев” - Шумен е един от най-старите театри в страната, затова желаем да бъдем максимално полезни и достъпни до Вас… Искаме да предложим по-добро обслужване и информираност на нашите зрители по всяко време и на всяко място. По тази причина новият ни уебсайт е приспособен, както за компютри, така и за мобилни телефони, което допълнително улеснява посещението от различни устройства.В обновените раздели ще намерите полезна информация за всички представления, които играем в момента, ще ви запознаем с нашите прекрасни актьори и ще публикуваме всички новости, свързани с театъра, който занапред ще става все по-динамичен в дигиталния свят…


Опознайте театъра в Шумен?

Научете повече за нашите ценности, история, нашия екип и нашата мисия. Всичко това сме споделили с Вас в разделОТНОСНО ТЕАТЪРА.


Чудите се какво да гледате?

В раздел “ТЕАТРАЛНИ ПРОЕКТИ” ще ви запознаем с всички представления, които играем в момента, ще имате възможност и да разберете за другите кампании, които водим!


Вече сме само на един клик разстояние!

В раздел “ТВОЕТО ПОСЕЩЕНИЕ” сме описали цялата информация, от която имате нужда. Също така там можете да научите повече за това как да закупите билет ОНЛАЙН.


Тази и още полезна информация ще намерите из страниците на сайта.


Пожелаваме Ви приятно сърфиране!