top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Spotify
ai shte ti eba maikata wix.jpg
LOCATION.png

МЕСТОЖИВЕЕНЕ

варна

ШУМЕН

русЕ

KALENDAR.png

ВЪЗРАСТ

28 ГОДИНИ

LINIQ.png
TENISKA.png

РЪСТ

РАЗМЕР

181 СМ.

l

ai shte ti eba maikata wix.jpg
_C2A3590.jpg

ПЛАМЕН ИВАНОВ Е РОДЕН НА 14 ОКТОМВРИ 1994 В ГРАД РУСЕ. ОТ РАННА ДЕТСКА ВЪЗРАСТ СЕ ЗАНИМАВА СЪС СПОРТ. ТРЕНИРАЛ Е ТАЕКУОНДО, БОРБА И ПЛУВАНЕ.

 

ЗАВЪРШВА АКТЬОРСТВО ЗА ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР В КЛАСА НА ПРОФ. ЕЛЕНА БАЕВА В ТЕАТРАЛЕН КОЛЕЖ „ЛЮБЕН ГРОЙС“ ПРЕЗ 2019 ГОДИНА. ДИПЛОМНИТЕ МУ СПЕКТАКЛИ СА „АБСУРДНО ЛИЦЕ, ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО“ ОТ АЛЪН ЕЙКБЪРН, КЪДЕТО СЕ ПРЕВЪПЛЪЩАВА В РОЛЯТА НА СИДНИ – ЧОВЕК, КОЙТО УСПЯВА ДА СИ ПРОБИЕ ПЪТЯ ДО ВЪРХА, И „ДВАДЕСЕТ И СЕДЕМ ВАГОНА С ПАМУК“ ОТ ТЕНЕСИ УИЛЯМС, КЪДЕТО ВЛИЗА В РОЛЯТА НА ДЖЕЙК.

 

СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕТО СИ, СТАВА ЧАСТ ОТ ТРУПАТА НА ДРАМАТИЧНО-КУКЛЕН ТЕАТЪР „ВАСИЛ ДРУМЕВ“, ГРАД ШУМЕН. ВЗИМА УЧАСТИЕ В ПОЧТИ ВСИЧКИ СПЕКТАКЛИ, КОИТО СЕ РЕАЛИЗИРАТ В ТЕАТЪРА. УЧАСТВА В „ЗАДЯВКИ НАДИГРАВКИ“ – АВТОРСКИ СПЕКТАКЪЛ НА СЪБИ СЪБЕВ, КОЙТО ЧРЕЗ МНОГО СМЯХ И ТАНЦИ ПОКАЗВА НА ХОРАТА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА ПОЗАБРАВЕНИ ПРЕДМЕТИ ОТ БИТА НИ ПРЕДИ. УЧАСТВА СЪЩО В „ОСЪДЕНИ ДУШИ“ ОТ ДИМИТЪР ДИМОВ С РЕЖИСЬОР БОЙКО ИЛИЕВ, „МОСЮ ЖУРДЕН“ ПО МОЛИЕР С РЕЖИСЬОР СЪБИ СЪБЕВ И ДРУГИ.

 

ПЛАМЕН ОБИЧА МОТОРИТЕ, СВОБОДАТА И ЖИВОТА.

ai shte ti eba maikata wix.jpg
ai shte ti eba maikata wix.jpg
ПЛАКАТ.jpg
Заешка дупка 2 50х70.png
ПЛАКАТ.png

МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ пламЕН В...

ai shte ti eba maikata wix.jpg

какво Е ЗА ТЕБ ТЕАТЪРЪТ?

ai shte ti eba maikata wix.jpg
_C2A3569_edited.jpg

"ТЕАТЪРЪТ Е ХРАМ, КОЙТО СЧУПВА КАНОНА НА СЪВРЕМЕННАТА РЕАЛНОСТ И МОЖЕШ ДА СИ ПОЗВОЛИШ, ПЪТУВАЙКИ ПРЕЗ ВРЕМЕНА И ЕПОХИ, ДА ИЗВЛЕЧЕШ И ПОКАЖЕШ НА ХОРАТА НАЙ-ИСКРЕНИТЕ И ЧОВЕШКО-ПРИРОДНИ ДЪЛБИНИ, ЗАКЛЮЧЕНИ В НАШАТА ПРИРОДА. ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО НИ ВЪЛНУВАТ СА ВЕЧНИ, В ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА! ПОДНЕСЕНИ ГОТОВИ ПРЕД ОЧИТЕ НА ТОЗИ, КОЙТО ИМА СЪЗНАНИЕ И ОТВОРЕНИ ОЧИ ДА ГИ ВИДИ..."

ПЛАМЕН ИВАНОВ.png
ai shte ti eba maikata wix.jpg

ОПОЗНАЙ ПЛАМЕН ОЩЕ МАЛКО...

bottom of page