_C2A3569.jpg

ПЛАМЕН ИВАНОВ

Пламен Иванов е роден на 14 октомври 1994 в град Русе. От ранна детска възраст се занимава със спорт. Тренирал е таекуондо, борба и плуване.

Завършва актьорство за драматичен театър в класа на проф. Елена Баева в Театрален колеж „Любен Гройс“ през 2019 година. Дипломните му спектакли са „Абсурдно лице, единствено число“ от Алън Ейкбърн, където се превъплъщава в ролята на Сидни – човек, който успява да си пробие пътя до върха, и „Двадесет и седем вагона с памук“ от Тенеси Уилямс, където влиза в ролята на Джейк.

След завършването си, става част от трупата на Драматично-куклен театър „Васил Друмев“, град Шумен. Взима участие в почти всички спектакли, които се реализират в театъра. Участва в „Задявки надигравки“ – авторски спектакъл на Съби Събев, който чрез много смях и танци показва на хората предназначението на позабравени предмети от бита ни преди. Участва също в „Осъдени души“ от Димитър Димов с режисьор Бойко Илиев, „Мосю Журден“ по Молиер с режисьор Съби Събев и други.

Пламен обича моторите, свободата и живота.

_C2A3632.png

"Театърът е храм, който счупва канона на съвременната реалност и можеш да си позволиш, пътувайки през времена и епохи, да извлечеш и покажеш на хората най-искрените и човешко-природни дълбини, заключени в нашата природа. Проблемите които ни вълнуват са вечни, в една или друга форма! Поднесени готови пред очите на този, който има съзнание и отворени очи да ги види..."