top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Spotify

КРИСТИНА
КОНСТАНТИНОВА

АКТРИСА

ai shte ti eba maikata wix.jpg
LOCATION.png

МЕСТОЖИВЕЕНЕ

ВАРНА

ШУМЕН

KALENDAR.png

ВЪЗРАСТ

27 ГОДИНИ

LINIQ.png
TENISKA.png

РЪСТ

РАЗМЕР

185 СМ.

L

ai shte ti eba maikata wix.jpg
криси.jpg

КРИСТИНА КОНСТАНТИНОВА Е РОДЕНА на 24-ТИ ДЕКЕМВРИ 1995Г. ВЪВ ВАРНА. ЗАВЪРШВА НАЦИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ЗА ХУМАНИТАРНИ НАУКИ И ИЗКУСТВА „КОНСТАНТИН ПРЕСЛАВСКИ“ С ПРОФИЛ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА.           

 

В ПЕРИОДА 2010 – 2015Г. Е ЧАСТ ОТ СЪСТАВА НА МЛАДЕЖКО ТЕАТРАЛНО СТУДИО „М.А.Х.“, С ХУДОЖЕСТВЕН РЪКОВОДИТЕЛ АКТЬОРЪТ ОТ ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР „СТОЯН БЪЧВАРОВ“ - ВАЛЕНТИН МИТЕВ. ТАМ ВЗИМА УЧАСТИЕ В ПОСТАНОВКИТЕ „ГНЯВ“, ПО СТИВЪН КИНГ, „СВРАКА НА БЕСИЛКАТА“ ОТ МИШЕЛ ДЬО ГЕЛДЕРОД, „ХВЪРЧАЩАТА КЛАСНА СТАЯ“, ПО ЕДНОИМЕННИЯ РОМАН НА ЕРИХ КЕСТНЕР. ПРЕВЪПЛЪЩАВА СЕ ОЩЕ В ОБРАЗИТЕ НА ЧЕХОВИТЕ ГЕРОИНИ НАТАЛИЯ СТЕПАНОВНА В „ПРЕДЛОЖЕНИЕ“, МЕРЧУТКИНА В „ЮБИЛЕЙ“ И НАСТАСЯ ТИМОФЕЕВНА В „СВАТБА“ (2015Г.).           ПРЕЗ 2019Г. ЗАВЪРШВА АКТЬОРСТВО ЗА  ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР В КЛАСА НА ДОЦ. ЛЕО КАПОН В ПЛОВДИВСКИ УНИВЕРСИТЕТ „ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ“.  

 

ПО ВРЕМЕ НА 4-ГОДИШНОТО ОБУЧЕНИЕ ВЛИЗА В РОЛИТЕ НА ПО ДЕТСКИ НАИВНАТА МЕКА МАРА В ПИЕСАТА „АНАТОМИЯ НА ПАЯЖИНАТА“ ОТ МАРИЯ СТАНКОВА, ВЛАСТНАТА И ЛЕКО ИСТЕРИЧНА МАЙКА СИЛВИЯ В „ТАРАЛЕЖ“ ОТ ИВАН РАДОЕВ, КАКТО И В ТЕЗИ НА МАНИПУЛАТИВНАТА АННА – ЖГИ ТАРАКАН И ПЛАХАТА ЕМИЛИ В ДИПЛОМНИТЕ СПЕКТАКЛИ НА КЛАСА – „ДАМАТА БЕЗ КУЧЕНЦЕ“ ОТ ГАБРИЕЛ АРУ, ПО МОТИВИ ОТ РАЗКАЗИ НА А.П. ЧЕХОВ И „ВОЙНА ПО ВРЕМЕ НА ЛЮБОВ“ ОТ ЙЕТОН НЕЗИРАЙ.          

 

ВЕДНАГА СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕТО СИ, СТАВА ЧАСТ ОТ ТРУПАТА НА ДРАМАТИЧНО – КУКЛЕН ТЕАТЪР „ВАСИЛ ДРУМЕВ“, ГРАД ШУМЕН, КЪДЕТО РАБОТИ И ДО ДНЕС. ПЪРВОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ТАМ, В КОЕТО ВЗИМА УЧАСТИЕ Е „КАФЕТО ВИ, Г-Н МИНИСТЪР“ ОТ ХОРЕА ГАРБЕА С РЕЖИСЬОР ЛУЧИЯН САБАДОС, А ВЕДНАГА СЛЕД ТОВА ВЛИЗА И В „ЩЕ ТИ РАЗКАЖА ЗА АМЕРИКА“, ЧИИТО АВТОР И РЕЖИСЬОР Е ДИМИТЪР ДИМИТРОВ. СЛЕДВАТ ПОСТАНОВКИТЕ „ПОСЛЕДНАТА НОЩ НА СОКРАТ“ ОТ СТЕФАН ЦАНЕВ С РЕЖИСЬОР ЕВГЕНИ БУДИНОВ И „ДЖАКПОТ“ С АВТОР И РЕЖИСЬОР АНДРЕЙ КАЛУДОВ. ИЗГРАЖДА ОБРАЗА НА ЕВА В „ДВЕ“ ОТ ТАНЯ ШАХОВА С РЕЖИСЬОР МАКСИМА БОЕВА И МАРКИЗА ДОРИМЕНА В „МОСЮ ЖУРДЕН“ С РЕЖИСЬОР СЪБИ СЪБЕВ.

ai shte ti eba maikata wix.jpg
ai shte ti eba maikata wix.jpg
ПЛАКАТ.jpg
ПЛАКАТ.png
МУХИТЕ плакат финал финален.png

МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ кристина В...

ai shte ti eba maikata wix.jpg

какво Е ЗА ТЕБ ТЕАТЪРЪТ?

ai shte ti eba maikata wix.jpg
_C2A4599.jpg

"ТЕАТЪРЪТ Е НЕОБХОДИМОСТ. И КАТО ЗРИТЕЛ, И КАТО АКТРИСА..."

КРИСТИНА.png
ai shte ti eba maikata wix.jpg

ОПОЗНАЙ криси ОЩЕ МАЛКО...

bottom of page