top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • Spotify

КИНОПРОЖЕКЦИИ | зала "антракт" 19:00

КИНО И ВИНО

ai shte ti eba maikata wix.jpg
сцена антракт букви.png

“СЦЕНА АНТРАКТ” ЩЕ ПРЕДОСТАВИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЕЖЕСЕДМИЧНИ ПРОЖЕКЦИИ,СРЕЩИ С РАЗЛИЧНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТ СФЕРАТА НА ИЗКУСТВАТА, РАЗЛИЧНИ АКУСТИЧНИ СЪБИТИЯ И РАЗБИРА СЕ, РАЗЛИЧНИ ПО-МАЛКИ ТЕАТРАЛНИ ФОРМИ!

ОТ САМОТО СИ ВЪЗНИКВАНЕ КАТО СЕДМОТО ИЗКУСТВО, КИНОТО Е ЗАВЛАДЯЛО СЪРЦАТА НА ХОРАТА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. ДОНАСЯ ХИЛЯДИ ЕМОЦИИ ОТ ЕКРАНА И ГИ ВНАСЯ В НАС, ПРАВЕЙКИ НИ СЪПРИЧАСТНИ НА СЛУЧВАЩОТО СЕ. ТОВА ЛИ Е МАГИЯТА НА КИНОТО? БЛИЦ ЕМОЦИЯ, КОЯТО БЪРЗО НИ ЗАВЛАДЯВА И НИ КАРА ДА СЕ ВЛЮБИМ ОТНОВО В ИЗКУСТВОТО. МОЖЕ БИ Е ТОВА, МОЖЕ И ДА НЕ Е. НО НИЕ ОТ ДКТ „ВАСИЛ ДРУМЕВ“ СМЕ НАПЪЛНО НАЯСНО, ЧЕ КИНОТО СЕ Е ПРЕВЪРНАЛО В ЕДНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА ЧАСТ ОТ ЖИВОТА И ЕЖЕДНЕВИЕТО НА СЪВРЕМЕННИЯ ЧОВЕК. ЗАТОВА ВИ КАНИМ (ВСЕКИ ПЕТЪК) НА „КИНО И ВИНО“ В НОВАТА НИ КИНОЗАЛА „АНТРАКТ“, КЪДЕТО ЩЕ МОЖЕМ ДА ГЛЕДАМЕ ЗАЕДНО ХУБАВИ ФИЛМИ, ДА СПОДЕЛЯМЕ КРАСИВИ ЕМОЦИИ, А СЛЕД ТОВА ДА ГИ ОБСЪДИМ НА ПО ЧАША ВИНО. ОЧАКВАМЕ ВИ В ЗАЛА "АНТРАКТ"!

МЕСТАТА СЕ ИЗЧЕРПВАТ БЪРЗО! ПОБЪРЗАЙ!

ai shte ti eba maikata wix.jpg

А ЗНАЕХТЕ ЛИ, ЧЕ...

ВСЕКИ ПЕТЪК В НОВАТА КИНО ЗАЛА ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ПРОЖЕКЦИИ ПОД НАДСЛОВ „КИНО И ВИНО“, КЪДЕТО ЗРИТЕЛИТЕ ЩЕ МОГАТ ДА ГЛЕДАТ ЗАЕДНО ХУБАВИ ФИЛМИ, ДА СПОДЕЛЯТ КРАСИВИ ЕМОЦИИ, А СЛЕД ТОВА ДА ГИ ОБСЪДЯТ НА ПО ЧАША ВИНО.

ai shte ti eba maikata wix.jpg
кино и вино.png

ВСЕКИ ПЕТЪК В ЗАЛА "АНТРАКТ" СЕ ПРЕДСТАВЯ РАЗНООБРАЗНА ПРОГРАМА ОТ СВЕТОВНО И БЪЛГАРСКО КИНО. ЗРИТЕЛИТЕ ЩЕ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ НАСЛАДЯТ НА РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ВИНО ПО ВРЕМЕ НА ПРОЖЕКЦИИТЕ. ЧАШАТА ВИНО ВЛИЗА В ЦЕНАТА НА БИЛЕТА.

ai shte ti eba maikata wix.jpg

А КАКВО Е "КИНО И ВИНО"?

ai shte ti eba maikata wix.jpg

ТОВА, КОЕТО СЕ ОПИТВАМЕ ДА КАЖЕМ Е, ЧЕ...

bottom of page